Încălțăminte, Producători

Produsele brandului de modă ALISIA ENCO, în magazinul online stilulmeu.ro

balerini

O marcă românească de modă foarte apreciată în mediul office – business, ALISIA ENCO, este prezentă acum și în magazinul online stilulmeu.ro, proiect de comerț electronic ce sprijină producătorii din țara noastră și dezvoltarea economiei locale prin soluții digitale moderne, în spirit european. Cunoscut inițial în special drept brand de cămăși de tip ținută de birou pentru femei, ALISIA ENCO și-a dezvoltat în ultimii ani gama de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femeile creative din mediul de afaceri.

Antreprenoarea Alice Botnarenco, fondatoare a organizației Femei în Afaceri, a conceput și dezvoltat marca ALISIA ENCO din dorința de a oferi ținute inovative pentru munca de birou “Ajutându-le să își contureze stilul personal prin produse ce nu se încadrează în tiparele clasice și rigorile unei ținute formale de business, din materiale de cea mai bună calitate, ALISIA ENCO își propune în continuare să le inspire pe doamne să experimenteze cu imaginea lor prin culori, texturi și croieli inovative”, a explicat Alice Botnarenco.

De la cămășile foarte apreciate în mediul de afaceri, s-a ajuns la ținute complete pentru birou și orice context profesional. S-au dezvoltat linii noi de produse – rochii, tricotaje, accesorii și chiar cămăși pentru bărbați. Firma a lansat inclusiv ținute de zi cu zi, din bumbac organic. Mai nou, au fost introduse și produsele de încălțăminte. Se poate vorbi așadar despre o marcă românească de modă ce oferă alternative complete pentru ținuta în mediul profesional, dar și în alte medii din viața cotidiană.

Colecția Tradiţionale, inspirată de cusăturile populare românești

ALISIA ENCO nu doar că are origini românești, ci îți respectă acest statut prin promovarea tradițiilor autohtone, interpretate în stil modern. Astfel, printre cele mai apreciate colecții ale mărcii de modă, se evidențiază colecţia Tradiţionale. După cum subliniază Alice Botnarenco, această colecție îmbină rigurozitatea unei cămăşi business impecabile cu farmecul broderiilor de altădată, într-o simfonie stilistică neasemănată ce rămâne preferata doamnelor.

Colecția Tradiţionale este inspirată de autenticitatea şi frumuseţea cusăturilor populare româneşti, oferind eleganță și bun-gust. În garderoba femeilor de afaceri apare așadar un suflu proaspăt, mizându-se pe elemente discrete, dar cu personalitate, fără a fi necesare ţinute extravagante pentru a ieşi în evidenţă. Este mai mult decât o simplă colecție de modă, este vorba despre valori personale și naționale, promovate în mod inedit, reflectate de designul ales pentru fiecare piesă de îmbrăcăminte.

ALISIA ENCO, model românesc de inițiativă antreprenorială

Se știe despre piața românească de producție de îmbrăcăminte și încălțăminte că adesea se rezumă la fabricarea unor produse pentru branduri de modă din afara țării, reprezentând mai degrabă forță de muncă ieftină și eficientă. În acest context, afacerile românești din domeniu care au curajul să propună un brand personal puternic merită încurajate de consumatori, mai ales atunci când livrează produse atât de apreciate, cu design original. Astfel, ALISIA ENCO este fără îndoială un model românesc de inițiativă antreprenorială într-un domeniu de afaceri foarte complicat, cu o concurență extrem de mare.

Cămășile și toate celelalte produse propuse femeilor vin cu o invitație și anume aceea de a nu accepta stereotipiile și ținutele conforme, de a nu îngrădi personalitatea, de a avea curajul de a se exprima liber prin hainele și accesoriile alese. În mediul de afaceri, din păcate, există adesea limitări ale modului în care se consideră că s-ar putea alege ținuta, limitări induse și de piața de specialitate, de oferta de modă din magazine. Prin alegerile curajoase și inedite propuse și promovate de ALISIA ENCO, se ajunge la un adevărat manifest pentru creativitate în afaceri, ce reflectă viziunea fondatoarei, antreprenoarea Alice Botnarenco, asupra ținutei de birou la genul feminin.

“Brandul ALISIA ENCO invită, prin produsele şi iniţiativele sale, la exprimarea liberă a creativităţii şi personalităţii femeilor prin ţinute, accesorii şi atitudine. Pentru asta, brandul însuși trebuie să-și tragă inspirație de la o echipă de profesioniști creativi. Modul de lucru este fluid și hibrid, fiecare department din acest business este externalizat unei firme, iar eu sunt este cea care pune împreună resursele, supervizează echipa și reflecta viziunea afacerii, cum este și firesc”, mai spune Alice Botnarenco.

Calitate sau design? Ambele contează! Alege ALISIA ENCO

Pe o piață abundentă în produse fabricate în Asia, în multe cazuri de calitate îndoielnică (chiar și în cazul unor branduri de renume internațional), cei de la ALISIA ENCO fac eforturi pentru a oferi românilor articole de îmbrăcăminte și accesorii de înaltă calitate, produse cu maximă atenție la fiecare detaliu. Alegând produse de la acest brand românesc inovator, alegi calitate ce asigură confort și durabilitate. În plus, alegi o anumită atitudine care rezonează perfect cu manifestul mai sus menționat.

Cămășile de la ALISIA ENCO sunt realizate din bumbac 100%, au cusătura impecabilă şi sunt împachetate cu grijă în cutii premium, marcate cu logo-ul firmei. Prețul produselor este unul corect, în raport cu toate costurile necesare pentru a susține un astfel de etalon de calitate premium, cu realizare integrală în România.

Produse ALISIA ENCO – simplu de comandat online, pe stilulmeu.ro

Produse din gama ALISIA ENCO pot fi achiziționate acum online pe stilulmeu.ro, noul proiect de comerț electronic dedicat producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, decorațiuni interioare, cadouri,  din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Firma care deține acest proiect este o întreprindere socială care reinvesteste 90% din profit în scop social, iar doi dintre cei cinci angajați ai firmei provin din categorii vulnerabile. Sunt promovați micii producători români, afacerile antreprenoriale care au nevoie de vizibilitate în mediul online și de resurse digitale în pas cu vremurile actuale, pentru a crește și a aduce beneficii economiei locale. Practic, pe o piață globală, firme mici din România capătă șanse egale în comerțul electronic cu firme din alte țări ale Uniunii Europene, unde progresul digital este mai pronunțat în mediul de afaceri.

Printre produsele ALISIA ENCO disponibile la comandă online pe stilulmeu.ro, în categoria nouă de încălțăminte pentru femei, menționăm, cu titlul de exemple:

Balerini brodați Lena

Balerini din piele, brodați cu motiv tradițional românesc, fabricați în România

Sandale Goldfish

Sandale Goldfish

Model elegant, modern, realizat din piele, fabricat în România

Saboți brodați Athena

Saboti brodati Athena

Saboți din piele, brodați cu ramuri de măslini, fabricați în România

Sursă fotografie: Pexels

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.