Cadouri, Decorațiuni

Păpușile tradiționale românești Maria și Ion, simplu de cumpărat online pe stilulmeu.ro

Păpușile tradiționale românești Maria și Ion

Se apropie Sărbătorile de iarnă și cele mai multe persoane sunt în căutare de idei de cadouri pentru cei dragi. Iată o idee originală de cadou, cu trimitere directă spre tradițiile populare românești: alegerea păpușilor Maria și Ion, realizate de Deco Art – afacere antreprenorială din țara noastră, care produce aceste păpuși în Giurgiu și le comercializează acum în mediul online, pe noul portal de comerț electronic stilulmeu.ro.

Jucăriile pufoase și viu colorate aduc bucurie copiilor, dar au și rol educativ, căci îi învață pe aceștia să păstreze tradițiile noastre românești. Păpușile tradiționale românești Maria și Ion de la Deco Art pot fi oferite copiilor, pentru a-i introduce pe cei mici în spiritul tradițiilor românești, într-un context în care, mai ales în mediul urban, este dificil de a rezona cu spiritul românesc autentic din tradițiile populare ale românilor și de a le induce copiilor apartenența la aceste tradiții. În locul unor păpuși moderne fabricate în serie sau cel puțin alături de acestea, li se pot oferi celor mici cele două păpuși tradiționale românești promovate de Deco Art sub numele de Maria și Ion.

De asemenea, păpușile tradiționale Maria și Ion pot reprezenta cadouri inedite de Sărbătorile de iarnă pentru adulți din familie, fiind articole ideale și pentru un decor specific românesc, în mod tradițional, în orice locuință. Cei care au prieteni în afara României – fie ei români sau străini – le pot dărui acestora păpuși tradiționale din colecția Deco Art. Evident, astfel de produse reprezintă suveniruri cu totul deosebite, față de cele convenționale.

Încă de la startul producției, o parte din cerere a fost înregistrată drept venind din partea românilor din diaspora. Cei plecați peste hotare și-au exprimat interesul de a oferi copiilor astfel de păpuși, pentru a-i menține în legătură cu tradițiile românești, în ciuda depărtării de țară.

Cadouri pentru orice vârstă, de oferit cu orice ocazie

Printr-o astfel de inițiativă antreprenorială, jocurile copilăriri pot deveni așadar o oportunitate de afacere. Dincolo de partea economică, demn de subliniat este caracterul etic al unei astfel de afaceri: promovarea tradițiilor românești. Păpușile tradiționale Maria și Ion de la Deco Art, disponibile pe platforma de comerț online stilulmeu.ro, sunt articole care reușesc să bucure copiii și adulții de orice vârstă. La comandă online, păpușile tradiționale românești pot fi livrate rapid, pentru a fi păstrate acasă sau oferite drept cadouri prietenilor și familiei.

De altfel, astfel de păpuși tradiționale pot reprezenta chiar și cadouri de oferit în mediul profesional – cadouri din partea unei companii, pentru angajați, colaboratori, parteneri de afaceri sau clienți de top, în contextul unor momente speciale precum Sărbătorile de iarnă sau Ziua Națională a României ori atunci când sunt lansate proiecte legate în mod direct de subiecte specific românești.

Deco Art confecționează modele de păpuși îmbrăcate în costum național românesc. Produsele sunt realizate din material textil, umplute cu vatelină superball, antialergică, fără componente atașate care să pună în pericol siguranța copiilor. Astfel, aceste jucării sunt ideale pentru cei mici, încă de la vârste foarte fragede. Costumul popular românesc constituie o emblemă de recunoaștere a identității etnice a poporului român, subliniază producătorii păpușilor Maria și Ion. 

Cumpără păpușile tradiționale românești Maria și Ion de pe stilulmeu.ro

Păpușile îmbrăcate în costum național românesc confecționate local de către Deco Art pot fi cumpărate cel mai simplu de pe noua platformă stilulmeu.ro, portal de comerț electronic cu algoritm de personalizare a cumpărăturilor dedicat producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

“Din Regiunea Sud-Muntenia urmărim să înscriem în platformă producători / comercianți locali, afaceri de familie, ateliere meșteșugărești, etc. Dorim să spijinim acest segment de piață  întrucât majoritatea acestor mici antreprenori nu dispun de cunoștințe și fonduri necesare pentru a-și promova în mod corespunzător și eficient produsele. În același timp prin crearea acestei platforme dorim să susținem activ economia locală și produsele autohtone”, spun reprezentanții proiectului web stilulmeu.ro, întreprindere socială ce are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali, pe piața românească și chiar internațională, prin prisma oportunităților oferite de vânzarea produselor prin internet.

Cumpărând astfel de produse de la Deco Art pe stilulmeu.ro, ai parte de articole de calitate înaltă, dar ajuți în același timp un mic producător local și implicit economia românească. Magazinul online Deco Art de pe stilulmeu.ro reprezintă o oportunitate importantă pentru acest producător, care are astfel ajutor în promovarea și vânzarea produselor online. Asemenea articole prezintă interes pe piață, dar producătorii mici întâmpină multe dificultăți în a le aduce în fața potențialilor clienți. Grație soluțiilor digitale moderne, stilulmeu.ro aduce aproape producătorii români și clienții din România, interesați de o astfel de abordare responsabilă social și economic.

Alina Grigorov, antreprenoarea ce a fondat brandul de păpuși tradiționale Deco Art, a salutat inițiativa stilulmeu.ro, considerând că este un mare ajutor pentru orice IMM axat pe producție în țara noastră. Întreprinzătorii români pot avea acum parte de susținerea potrivită, primesc beneficii de promovare online, avantaje certe într-un context în care acest canal media și de vânzări devine tot mai relevant pentru publicul modern. În spirit european, este posibilă această dezvoltare accelerată a mediului de afaceri local cu capital autohton, promovându-se online produsele românești realizate cu multă pasiune, seriozitate, respect pentru consumatori.

Păpușile Maria și Ion, dar și alte produse românești, pe stilulmeu.ro

Păpușa Maria și păpușa Ion sunt realizate din material textil, ambele fiind îmbrăcate în costum tradițional românesc, pentru femei și respectiv pentru bărbați. Păpușile tradiționale românești au aproximativ 40 de cm, conform specificațiilor disponibile pe stilulmeu.ro. Pe acest portal de comerț electronic dedicat întreprinzătorilor locali pot fi comandate și alte produse românești realizate în ateliere locale, de la decorațiuni până la produse de îmbrăcăminte și încălțăminte și fel de fel de accesorii. În apropierea Sărbătorilor de iarnă, cei interesați de a comanda online cadouri de Crăciun pentru familie și prieteni pot găsi numeroase idei interesante. Alegând produse fabricate în România, alegerea se întoarce în mod pozitiv spre comunitatea locală din care fiecare dintre noi face parte.

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.