Decorațiuni, Producători

Sandart Wood – decorațiuni din lemn produse într-un atelier românesc, de vânzare pe stilulmeu.ro

decorațiuni din lemn

Folosit în mod tradițional de foarte mult pe teritoriul românesc, lemnul este un material apreciat pentru estetică și rezistență, dar și pentru puternica sa legătură sa cu natura. Decorațiunile realizate din lemn sunt tot mai apreciate inclusiv pe piața internă, lemnul putând fi folosit în moduri chiar inedite, pentru a rezolva diverse cerințe moderne. Și mai atractive sunt decorațiunile din lemn realizate în România, iar acum astfel de produse sunt la îndemâna oricui prin comandă online pe portalul de comerț electronic stilulmeu.ro.

Într-un atelier din Ploiești, județul Prahova, sunt produse astfel de obiecte din lemn de către firma Sandart Wood – o afacere antreprenorială dezvoltată cu multă pasiune. Gama de produse include diverse blank-uri din lemn: cutii dar pentru nuntă și botez, mărturii nuntă / botez, rame foto, organizatoare birou, baze mărțișoare, decorațiuni pentru Crăciun, Paște, 8 Martie, casete bijuterii, cutii pentru sticle de vin, șampanie, suporturi pentru pahare, puzzle-uri, mic mobilier pentru copii.

Ce decorațiuni din lemn poți comanda online pe stilulmeu.ro

De la semne de carte și cutiuțe cadou până la globuri de Crăciun și alte decorațiuni pentru Sărbătorile de iarnă, asemenea produse confecționate din lemn pot fi achiziționate pe stilulmeu.ro, proiect tip marketplace dedicat producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Mica afacere din Prahova este una de familie, un start-up bazat pe dorința de a dezvolta o activitate sustenabilă economic, folosind spiritul întreprinzător și pasiunea pentru lucrul cu lemnul. Astfel de afaceri antreprenoriale merită sprijinite de fiecare dintre noi, alegând decorațiuni din lemn produse în România, în locul alternativelor din marile magazine, fabricate în cele mai multe cazuri în China sau alte țări îndepărtate.

Expunerea produselor românești pe internet, avantajoasă și pentru producători, și pentru clienți

Cumpărând articole de orice fel de la micii producători locali, sprijinim economia românească. Despre România se știe că este un mare exportator de lemn, care ajunge să fie folosit în alte state și se întoarce adesea în țară sub formă de produse finite, la prețuri mult mai mari. Iată cum resurse naturale precum lemnul, procurate în mod responsabil, sunt folosite chiar aici, în țara noastră, în ateliere precum cel al firmei Sandart Wood din județul Prahova.

“Ne propunem să spijinim cât mai activ micii întreprinzători din România, întrucât majoritatea acestor mici antreprenori nu dispun de cunoștințe și fonduri necesare pentru a-și promova în mod corespunzător și eficient produsele. În același timp, prin crearea platformei de comerț electronic, dorim să susținem economia locală și produsele autohtone”, explică cei de la stimulmeu.ro, care listează pe website articole de la firme precum Sandart Wood.

De cele mai multe ori, românii doresc să cumpere produse românești, însă oferta este limitată și adesea greu accesibilă. De la producători, direct la clienți, via internet – iată modul în care acționează platforma de comerț electronic stilulmeu.ro. Datele cu privire la vânzări online în România indică valori în creștere an de an, atât în ceea ce privește numărul de comenzi, cât și volumul de vânzări. Românii se obișnuiesc tot mai mult să cumpere din magazinele online fel de fel de produse – de la cele de larg consum, la bunuri de folosință îndelungată.

Comerțul online, în creștere an de an în România

Avantajele comerțului electronic sunt numeroase și evidente, iar trendul de creștere este de așteptat să continue și în anii viitori. De altfel, aceasta este și tendința din țările mai dezvoltate din Uniunea Europeană și nu numai – un trend global, pe măsură ce tehnologia devine mai accesibilă pentru populația întregii planete. Iată așadar, în acest context de piață, este important ca și produsele românești să fie bine reprezentate pe internet, pentru a susține economia locală prin micii întreprinzători. Românii pot profita de oportunitatea de a cumpăra simplu și rapid, de pe o platformă online, produse românești de foarte bună calitate, la prețuri corecte.

“Consider că portalul stilulmeu.ro este o inițiativă foarte utilă pentru micii producători care nu își permit promovarea la televiziune sau să plătească sume destul de mari agențiilor de marketing. Sperăm să putem crește împreună, iar românii să aibă astfel posibilitatea de a face alegeri istețe, sprijinind producărorii locali și implicit economia și comunitatea”, concluzionează și cei de la Sandart Wood, care au fost printre primele afaceri antreprenoriale care au început să listeze produse în marketplace stilulmeu.ro.

Comerțul online reprezintă cu siguranță o mare oportunitate pentru micii producători, iar susținerea din partea stilulmeu.ro este importantă pentru creșterea accelerată, folosind avantajele lumii digitale pe o piață unde concurența nu mai este doar locală, ci națională și chiar internațională.

StilulMeu este o afacere socială implementată în cadrul proiectului „SEED – Social Economy Entrepreneurship Development”, POCU/449/4/16/128496, Linia de finanțare: POCU 2014-2020, Axa prioritară „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Operațiunea „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă”, de către CHOOZFIT SRL.

Proiectul de economie socială (firma reinvestește 90% din profit în scop social, iar doi dintre cei cinci angajați ai firmei provin din categorii vulnerabile) are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri,  din Regiunea Sud-Muntenia, printr-o mai bună promovare a acestora și prin creșterea prezenței lor în mediul comerțului online.

Exemple de decorațiuni din lemn pe care le poți comanda online de la Sandart Wood, pe stilulmeu.ro:

Set 6 suporturi pentru pahare și cutie pentru suporturi, blank lemn, rotund, 9 cm, model decupat – o idee excelentă de cadou cu orice ocazie, dar și o variantă foarte bună pentru propria casă.

Set 6 suporturi pentru pahare și cutie pentru suporturi, blank lemn, rotund, 9 cm, model decupat

Organizator birou pisica, blank, 20 x 15 x 15cm – ideal pentru iubitorii de pisici, acest produs din lemn are un aspect foarte plăcut, un design original; organizatorul va oferi energie pozitivă chiar și într-un mediu foarte serios, fiind în același timp un produs foarte practic.

Organizator birou pisica

Set 5 bucăți decorațiuni lemn Craciun , cu agățătoare, blank rotund 8 cm – iată ornamente stil globuri pentru bradul de Crăciun sau nu numai; pot fi utilizate în diverse proiecte lucrate manual, pot fi pictate, rezultând obiecte persoalizate, perfecte de oferit cadou de Crăciun sau cu alte ocazii.

Set 5 bucăți decorațiuni lemn Craciun , cu agățătoare, blank rotund 8 cm

Sursă fotografie: CC0

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.