Accesorii, Decorațiuni, Producători

Decorațiuni și accesorii lucrate manual – produse din Topoloveni, disponibile online pe stilulmeu.ro

Decorațiuni și accesorii lucrate manual

Cauți articole lucrate manual, eventual pentru a face cadouri inedite? O idee inspirată ar fi să accesezi oferta de decorațiuni și accesorii create de Cristina Boboc.  Antreprenoarea care are un mic atelier de producție în Topoloveni, județul Prahova, îți expune în prezent tot mai multe produse în magazinul online stilulmeu.ro. Această platformă de comerț electronic reprezintă un proiect 100% românesc și este dedicată producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Noțiunea de “handmade” este tot mai cunoscută românilor, care au început să aprecieze produsele lucrate manual. Astfel de articole se caracterizează prin originalitate, chiar unicitate, creativitate, atenție deosebită la cele mai mici detalii, care desăvârșesc lucrările și le oferă un farmec aparte. Calitatea lucrului de mână este evidentă, mai ales atunci când creatorii produselor au experiență, abilități și, dincolo de orice, pun multă pasiune în ceea ce fac.

Produsele lucrate manual – calitate și pasiune

Într-o perioadă în care piața este dominată de producția de serie, industrială, din motive strict economice, oamenii tind să caute astfel de produse lucrate manual, care înglobează pasiunea creatorului. În cazul Cristinei Boboc, munca a început în propria sufragerie, cu articole realizate pentru uzul personal. Acestea au fost foarte apreciate de persoanele cunoscute, iar comenzile au determinat-o să ducă pasiunea spre o mică afacere.

În ciuda organizării în spirit antreprenorial, pasiunea rămâne un criteriu esențial, iar principiile de bază nu au fost compromise. Astfel, calitatea este prioritară cantității, iar fiecare obiect are povestea sa. Cristina Boboc mărturisește că cele mai importante sunt satisfacțiile sufletești, bucuria pe care o simte când observă că produsele pe care le-a realizat ajung să fie atât de apreciate și folosite cu drag.

Produsele lucrate manual de Cristina Boboc pot fi cumpărate online

Afacere de familie, inițiativa realizată de Cristina Boboc rezonează perfect cu demersul realizat de proiectul stilulmeu.ro. Compania care deține această platformă de comerț electronic este o întreprindere socială care reinvesteste 90% din profit în scop social, iar doi dintre cei cinci angajați ai firmei provin din categorii vulnerabile. În cadrul proiectului, sunt promovate online afacerile locale, mici întreprinzători care au nevoie de suport digital modern pentru a se putea dezvolta. 

Cristina Boboc este exemplul perfect în acest sens: un mic întreprinzător care a pornit cu pași mici și care nu avea acces la resurse complexe de promovare online și de vânzare eficientă cu ajutorul internetului. Acum, Cristina Boboc are la dispoziție o platformă integrată de comerț electronic și, în plus, beneficiază de promovare, inclusiv prin mediatizarea activității sale. Și alți producători pot profita de astfel de oportunități, alăturându-se proiectului stilulmeu.ro, unde deja tot mai multe mici afaceri sunt reprezentate în e-shop, la dispoziția clienților de oriunde.

Stilulmeu.ro – proiect inovator de economie socială, în folosul românilor

În contextul în care internetul reprezintă o mare oportunitate, dar și o provocare legată de posibilitatea de a face față concurenței la nivel european, micii producători din România pot beneficia de resurse foarte utile prin prisma listării produselor comercializate pe stilulmeu.ro. Digitalizarea proceselor de vânzări este esențială în vremurile actuale, iar sprijinul stilulmeu.ro poate ajuta în mod direct la promovarea respectivelor inițiative antreprenoriale și implicit la susținerea mediului economic local.

Demn de subliniat este că platforma de tip magazin online marketplace stilulmeu.ro este foarte utilă și pentru clienți, deci pentru toți românii. De pe dispozitivele lor fixe sau mobile, pot face cumpărături în siguranță, pot alege produse de la producători români, din regiunea în care locuiesc sau din apropiere. În ciuda extinderii Uniunii Europene, un astfel de suport național și chiar regional este sprijinit în toate țările membre, fiind benefic din toate punctele de vedere, până și pentru protejarea mediului înconjurător, prin evitarea poluării generate de transportul produselor între țări sau chiar între continente.

Afacere socială implementată în cadrul proiectului „SEED – Social Economy Entrepreneurship Development”, POCU/449/4/16/128496, Linia de finanțare: POCU 2014-2020, Axa prioritară „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Operațiunea „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă”, de către CHOOZFIT SRL, stilulmeu.ro are are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din Regiunea Sud-Muntenia, printr-o mai bună promovare a acestora și prin creșterea prezenței lor în mediul comerțului online. 

Ce poți achiziționa online de la Cristina Boboc

Gama de produse propusă de Cristina Boboc este foarte variată: accesorii lucrate manual (brățări, cercei, coliere, coronițe, broșe) din diverse materiale (lemn, hârtie, rășină, mărgele); decorațiuni din lemn persoanlizate, pictate manual; cusături tradiționale, semne de carte.

Printre produsele propuse de Cristina Boboc în magazinul online stilulmeu.ro, se pot alege rame ecografie, rame foto pentru nou-născuți cu datele personale de la naștere, lumânări pentru Botez, glubulețe din lemn pentru Crăciun, broșe pictate, coronițe cusute, lanțuri suzetă și alte produse foarte interesante. Toate sunt realizate manual, cu multă pasiune, în România.

Cadouri pentru cei dragi, de Sărbătorile de iarnă sau oricând

Astfel de articole – accesori, decorațiuni – sunt ideale inclusiv pentru a fi oferite cadou celor apropiați, din rândul familiei și prietenilor. Acum, înainte de Sărbătorile de iarnă, poate fi momentul ideal de a achiziționa cadouri de Crăciun, cadouri inedite, realizate manual în țara noastră. Cu siguranță, asemenea cadouri cu totul deosebite față de ceea ce se găsește în comerțul convențional vor fi bine primite, reprezentând surprize plăcute pentru cei dragi.

Gama de produse este în continuă dezvoltare, există inclusiv produse sezoniere. De altfel, antreprenoarea a explicat că, prin natura activității sale, cele mai multe comenzi sunt plasate în preajma anumitor momente importante din an – 1-8 Martie, Paște și Sărbătorile de iarnă. Cei interesați de lucrările Cristinei Boboc pot vizita în mod regulat platforma de comerț electronic stilulmeu.ro, pentru a fi la curent cu toate noutățile de la acest producător român, precum și cu ceea ce expun online alte afaceri antreprenoriale din România.

Sursă fotografie: Unsplash

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.