Accesorii, Cadouri, Decorațiuni, Producători

Accesorii, jucării, decorațiuni, produse manual în România de Lucille Craftshop, disponibile pe stilulmeu.ro

Cadouri impresionante pentru cei dragi

Faceți cunoștință cu Lucille Craftshop, un mic atelier din Câmpina, județul Prahova, care produce o mulțime de produse, în special diverse accesorii de modă și nu numai, jucării, decorațiuni, produse practice, chiar și articole de îmbrăcăminte. Diversitatea gamei de produse este impresionantă, mai ales că totul este realizat manual în cadrul acestei afaceri antreprenoriale demarate în anul 2018.

Alegând materiale de calitate și folosind tehnici inovative, cei de la Lucille Craftshop dovedesc un grad ridicat de creativitate. Totul, cu multă pasiune, creat în România, destinat românilor. Suntem obișnuiți ca astfel de produse să fie de obicei fabricate în serie, în China sau alte țări îndepărtate, însă iată că există alternative chiar în țara noastră. În prezent, tot mai multe articole din gama de produse Lucille Craftshop pot fi comandate online pe platforma de comerț electronic stilulmeu.ro, adresată exclusiv micilor afaceri românești, pentru promovarea inițiativelor antreprenoriale autohtone și sprijinirea economiei locale.

Produse Lucille Craftshop, lucrate manual, disponibile la comandă online

Perne decoratine, seturi de perne pentru camera copilului, articole de îmbrăcăminte, inclusiv fustițe tulle, căsuțe decorative, ornamente cu trandafiri din săpun, brăduți de Crăciun din fedru, ornamente inedite pentru bradul de Crăciun, jucării textile cu totul originale, păpuți textile – iată doar câteva dintre produsele realizate de Lucille Craftshop, ce pot fi comandate online pe website-ul stilulmeu.ro, în secțiunea de magazin online dedicată acestui producător român.

Toate produsele sunt unice în felul lor, însă unele articole lucrate manual sunt cu totul unice, ca niște creații artistice – de exemplu o cană cafea aurie. Multe obiecte din gama Lucille Craftshop au aspect rustic deosebit, fiind de o reală încântare pentru a fi integrate în decorul de acasă sau de la locul de muncă.

Cadouri impresionante pentru cei dragi, cu orice ocazie

Toate produsele comercializate de Lucille Craftshop pot constitui cadouri care cu siguranță vor fi apreciate de cei dragi. Multe dintre produse se potrivesc spre a deveni cadouri pentru copii, însă există multe articole, în special cele din categoria de decorațiuni interioare, care pot fi oferite persoanelor de orice vârstă. în apropierea Sărbătorilor de iarnă, există numeroase decorațiuni pentru Crăciun ce pot înfrumuseța casa și pot induce tuturor spiritul specific, bucuria asociată acestor momente speciale din an.

Produsele de tip manufactură realizate în atelierul Lucille Craftshop sunt potrivite de oferit cu orice ocazie – aniversări, zile onomastice, vizite la prieteni sau familie, momente speciale din an. Desigur, pentru persoanele apropiate, nu ai nevoie de o anumită ocazie pentru a dărui, deci poți face o surpriză plăcută în orice clipă. Este simplu să alegi produsele preferate și să le comanzi online de pe platforma de comerț electronic stilulmeu.ro, primindu-le rapid la adresa ta.

Gama de produse Lucille Craftshop este în continuă creștere, influențată de tendințele pieței și de solicitările clienților. Noi produse urmează așadar să fie adăugate în magazinul online, căci creativitatea nu are limite atunci când este combinată cu abilități remarcabile și pasiune pură.

De remarcat este și faptul că jucăriile din oferta Lucille Craftshop sunt realizate cu grijă și dragoste pentru copii și natură în același timp. Textura jucăriilor dezvoltă coordonarea, abilitățile motorii fine și imaginația, după cum subliniază producătorii acestora. Materialele sunt alese cu grijă, în mod responsabil pentru cei ce cumpără și folosesc produsele, dar și pentru mediul înconjurător. De altfel, în cazul multora dintre produse, componentele folosite sunt chiar elemente naturale, prelucrate în stil inovativ.

Cum a pornit afacerea Lucille Craftshop

Din dragostea pentru artă și din dorința de a aduce pe piața locală și națională produse manufacturate, Vanda Stoichiță a fondat firma cunoscută sub numele de Lucille Craftshop. “Idea unei afaceri a fost determinată de plăcerea de a realiza obiecte deosebite, mai ales la solicitările cunoștințelor. Pe măsură ce aceste cereri au devenit tot mai dese, am început să cochetez cu ideea de a mă dezvolta profesional, de a trece de la un hobby la o afacere propriu-zisă. Astfel, am investit mai mult timp în această activitate și am înființat firma, după ce anterior mă rezumam la muncă de acest tip doar în timpul liber”, a explicat antreprenoarea, care a dus visul la realitate, cu multă pasiune, dar și muncă susținută.

Lucille Craftshop este în plină dezvoltare, o marcă apreciată pentru calitatea deosebită și pentru inspirația de a realiza mereu creații originale, dar foarte frumoase și foarte practice. Lucille Craftshop ține cont mereu de cerințele clienților, iar gamele de produse cele mai populare devin din ce în ce mai ample, cu noi și noi produse lansate pe piață.

Modul în care proiectul stilulmeu.ro ajută dezvoltarea afacerilor precum Lucille Craftshop

Lucille Craftshop beneficiază de curând de oportunitățile oferite de platforma stilulmeu.ro, proiect de comerț electronic dedicat producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Fiind un producător local, Lucille Craftshop se potrivește perfect cu viziunea stilulmeu.ro, cu tehnicile inovative de promovare a producătorilor din zona Sud-Muntenia. Proiectul web este unul inovator, de mare utilitate, ajutând exclusiv producătorii români (afaceri de familie, ateliere meșteșugărești etc.) să aibă mai multă vizibilitatea în fața potențialilor clienți. Este sprijinit tocmai acest segment de piață, întrucât majoritatea acestor mici antreprenori nu dispun de cunoștințe și fonduri necesare pentru a-și promova în mod corespunzător și eficient produsele.

Dezvoltarea economică propusă de Uniunea Europeană vizează tocmai astfel de acțiuni locale, regionale, naționale, pentru o piață comunitară unde fiecare producător local poate fi competitiv. Evident, tehnologia modernă este acum parte din lumea afacerilor. Lucille Craftshop are la dispoziție pe platforma stilulmeu.ro facilități digitale de comerț, ajungând mai ușor la publicul țintă. De asemenea, românii găsesc mai simplu produse românești, la prețuri corecte, pe care le pot comanda comod, de pe dispozitivele preferate.

Proiectul stilulmeu.ro este unul specific economiei sociale, în condițiile în care firma deținătoare reinvestește 90% din profit în scop social, iar doi dintre cei cinci angajați ai firmei provin din categorii vulnerabile.

Sursă fotografie: Unsplash

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.