Îmbrăcăminte, Producători

Descoperă produsele Bebe Boutique, hăinuțe pentru bebeluși lucrate manual în România

hăinuțe pentru bebeluși lucrate manual în România

Se vorbește adesea în societate despre nevoia de a proteja economia națională și de a sprijini producătorii români, o modalitate de acțiune normală în orice țară din Uniunea Europeană. Principiul este acela de a susține valorile locale, prin acțiune locală. Dincolo de politicile economice ale statului, fiecare consumator poate ajuca economia locală, prin alegerea produselor pe care le achiziționează. Cumpărând produse românești, ai parte de obicei și de calitate superioară, mai ales în domeniul articolelor de îmbrăcăminte.

Un bun exemplu de afacere antreprenorială românească în acest sector este Bebe Boutique, start-up de producție de îmbrăcăminte pentru bebeluși, bazat pe mediul online. Produsele Bebe Boutique sunt în prezent disponibile pentru comandă online în marketplace stilulmeu.ro, proiect de comerț electronic dedicat producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Fă cunoștință cu brandul Bebe Boutique, afacere românească în spirit modern

Lansată în urmă cu doar un an, Bebe Boutique este o marcă tânără, bazată pe ambiția de a oferi pe piața locală produse de înaltă calitate. Firma s-a axat pe producția de îmbrăcăminte pentru copii, mai exact hăinuțe pentru bebeluși lucrate manual, din materiale naturale.

Iulia Manole, fondatoarea atelierului de îmbrăcăminte pentru copii deschis în comuna Provița de Jos, județul Prahova, subliniază faptul că, în cazul copiilor cu vârste mai mici de un an, calitatea hăinuțelor purtate este foarte relevantă pentru alegeri corecte ale părinților, care să protejeze cu adevărat bebelușii. Bebe Boutique propune doar hăinuțe și accesorii comfortabile, finuțe, din materiale naturale, perfecte pentru pielea sensibilă a copiilor mici. Hăinuțele delicate sunt realizate sub forma unor colecții, pentru a fi ușor de asortat. Pot fi purtate în orice anotimp, fiind sigure în contact cu pielea bebelușilor.

Produse premium pentru bebeluși, la prețuri corecte

Producând exclusiv articole de îmbrăcăminte de foarte bună calitate, care țin cont de aceste nevoi specifice ale bebelușilor, Bebe Boutique își propune să devină un producător recunoscut pe piața locală de specialitate, pe segmentul reprezentat de garderoba bebelușilor.

“Hăinuțele noastre sunt realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate, au printuri simple, fine. Cusăturile sunt realizate pe față pentru a nu deranja pielea fină a bebelușului, la fel și etichetele. Manșetele și gulerele sunt flexibile pentru a îmbrăca comod și pe cei mai pufoși bebeluși”, explică reprezentanții producătorului de îmbrăcăminte pentru bebeluși Bebe Boutique.

Comenzi online pe platforma stilulmeu.ro – simplu și la îndemână

Din această toamnă, hăinuțele și accesoriile produse în România de Bebe Boutique pot fi comandate online pe platforma stilulmeu.ro, cu livrare rapidă oriunde în România. Compania care deține acest portal promovează exclusiv producătorii români. Pe platforma de comerț electronic sunt invitați producători și comercianți locali, afaceri de familie, ateliere meșteșugărești, care astfel au oportunitatea de a folosi mediul digital pentru a-și crește vizibilitatea și pentru a genera vânzări mult mai ușor. Practic, instrumentele moderne de comerț online sunt acum mult mai accesibile pentru astfel de producători din țara noastră.

Cei de la stilulmeu.ro derulează acest proiect de economie socială ce are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri, din Regiunea Sud-Muntenia, printr-o mai bună promovare a acestora și prin creșterea prezenței lor în mediul comerțului online. Sunt susținute activ economia locală și produsele autohtone. Ca orice afacere la început de drum, Bebe Boutique poate folosi resurse utile pentru dezvoltarea corectă, accelerată, eficientă, la standardele de pe piețele europene mai dezvoltate.

Ce poți cumpăra de la Bebe Boutique

Set iepuraș hanorac și pantaloni din muselină (bumbac 100%)

Iată un produs dedicat bebelușilor, care folosește bumbac de calitate superioară. Setul este disponibil atât în varianta roz, cât și în varianta albastră.  Codița este detașabilă și se poate purta atât pe hanorac, cât și pe pantaloni. Pantalonii sunt prevăzuți cu elastic în talie. Hanoracul se închide cu capse, deci este foarte practic. Totul este conceput la acest produs pentru a fi sigur de utilizat pentru bebeluși. Copiii mici au pielea sensibilă, iar materialul este perfect pentru ei. De asemenea, conceptul ține cont de bunele practici în utilizare, de evitarea oricăror posibile probleme cu unele hainuțe convenționale. Un astfel de set iepuraș hanorac și pantaloni din muselină (bumbac 100%) este sigur și plăcut pentru bebeluși și foarte apreciat de părinți. Designul este amuzant, adorabil, ideal pentru fotografii memorabile ale celor mici.

Rochiță din in cu bentiță

Desigur, fetițele sunt în centrul atenției atunci când este vorba despre îmbrăcăminte, încă de la cele mai fragede vârste. Cu un astfel de articol de îmbrăcăminte lucrat manual, se atinge atât nevoia estetică, dar și cea legată de siguranță și confort. Rochița din in, accesorizată cu bentiță din dantelă, poate fi comandată online în varianta de culoare roșie și este dedicată fetițelor cu vârste cuprinde între 6 și 24 de luni – mărimea se poate selecta în momentul comenzii, pe platforma stilulmeu.ro.

Body din pânză topită cu fundiță

Un alt produs care arată extrem de frumos, dar este realizat cu grijă la fiecare detaliu, pentru siguranța și confortul maxime ale celor mici. Acest body din pânză topită cu fundiță este perfect pentru zilele festive, dar și pentru o simplă ieșire la plimbare. Bebe Boutique propune acest body de înaltă calitate la preț avantajos, în două variante de culoare – alb și portocaliu. În ceea ce privește mărimea, există variante de la 3 luni până la 18 luni. Comenzile online pot fi plasate foarte simplu, produsul fiind perfect și pentru a fi oferit cadou bebelușilor din familie sau pentru micile comori ale prietenilor dragi, cu orice ocazie.

Multe alte produse românești, la comandă online pe stilulmeu.ro

Alte produse pot fi descoperite de asemenea pe stilulmeu.ro, în secțiunea din marketplace dedicată acestui comerciant – Bebe Boutique. De asemenea, pe platforma de comerț online pot fi comandate produse și de la alți producători locali din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman), cu livrare la nivel național.

Sursă fotografie: Unsplash

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.