Încălțăminte, Producători

Produse românești de marochinărie din Măneciu, județul Prahova, disponibile pe stilulmeu.ro

Produse românești de marochinărie

Continuăm să aducem noi parteneri pe platforma de comerț electronic stilulmeu.ro și anunțăm astfel colaborarea cu firma SC Sandali Expo SRL, o afacere de familie din comuna Măneciu, județul Prahova, ce activează în domeniul marochinăriei. Românii au acum acces și mai simplu la încălțăminte și genți de piele produse în România de această tânără afacere antreprenorială, fondată în anul 2019.

Oferta de produse disponibile pe stilulmeu.ro este așadar tot mai densă. Așa cum vizitatorii deja s-au obișnuit, sunt disponibile pentru achiziție doar produse ale unor mici firme românești, articole realizate cu multă pasiune, atenție la detalii, materiale de înaltă calitate plus multă creativitate. Alegând astfel de produse, orice client sprijină implicit economia românească, acționând tocmai la baza acesteia, reprezentată de micii producători.

Cine este Sandali Expo și ce oferă clienților

Având deja 3 ani de activitate, afacerea de familie fondată de Tatiana Dorogheanu și soțul său a început pe drumul clasic, prin deschiderea unui magazin pentru comercializarea produselor de marochinărie locale în centrul comunei Măneciu.  “Vânzarea de produse de încălțăminte și genți de piele produse în România a mers bine la început, dar a fost afectată la scurt timp după deschidere de pandemia de Covid-19, cu restricțiile aferente. A fost nevoie să ne adaptăm, dar faptul că nu aveam posibilitatea de a vinde produsele online ne-a limitat puternic vânzările”, a explicat Tatiana Dorogheanu.

Firma Sandali Expo propune produse cu un excelent raport calitate / preț. Practic, vorbim despre produse premium, la prețuri accesibile. Pe stilulmeu.ro, cumpărarea unor astfel de articole este simplă și permite legătura directă între mici producători din România și românii care își doresc accesul la asemenea produse de înaltă calitate, la prețuri avantajoase. Comerțul este facilitat prin metode moderne, digitale, iar economia românească are numai de câștigat.

Românii pot face alegeri avantajoase și sustenabile economic pe stilulmeu.ro

În dauna articolelor de calitate inferioară importate din alte țări, sunt astfel promovate produsele românești, care contribuie puternic la dezvoltarea locală. Alegerea unor produse de la mici comercianți din România este o acțiune sustenabilă în comerț. Astfel de firme insistă pe materiale obținute responsabil și evită poluarea excesivă în producție și transport. Este important de subliniat faptul că a fi un suporter al economiei locale, regionale și naționale prin alegerile pe care le faci nu contrazice spiritul comunității europene, care se bazează tocmai pe acțiune locală pentru efecte la nivel general.

Exact așa se întâmplă de mult timp în unele economii dezvoltate din Europa, unde circuitul economic favorizează producătorii locali, iar cetățenii țării respective au numai de câștigat. De subliniat ar mai fi faptul că micile firme au o contribuție foarte mare în economie, dacă privim statisticile cu privire la cifră de afaceri totală, profit înregistrat, număr de angajați, taxe și impozite plătite la bugetul de stat.

stilulmeu.ro, o mână de ajutor pentru afacerile mici

Afacerile antreprenoriale mici pornesc la drum cu ambiție, curaj, pasiune, muncă enormă, dar se confruntă cu foarte multe piedici pe care le pot asimila drept provocări. În economia actuală, comerțul s-a transformat, iar micii producători / comercianți au mari dificultăți în a acționa pe piața concurențială, fără să dețină instrumente moderne. Comerțul online este în plină dezvoltare, iar obiceiurile de consum ale românilor s-au modificat deja foarte mult, în favoarea alegerilor din zona digitală. Să fii parte din comerțul electronic este ideal, dar nu tocmai simplu, dacă nu ai buget și cunoștințe pentru a acționa corect în acest domeniu. Aici intervine stilulmeu.ro, cu ajutor pentru afacerile mici din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Sandali Expo are în prezent doi angajați si se bazează pe comercializarea de produse în magazinul său de desfacere din centrul comunei Măneciu. Instrumentele comerciale moderne online sunt foarte puțin utilizate de firma de familie – nu există un magazin online propriu și nici buget pentru promovare, ci doar o pagina de Facebook administrată personal. Lucrurile s-ar putea schimba în bine prim prisma colaborării cu platforma de comerț electronic stilulmeu.ro, care va lista tot mai multe articole din gama Sandali Expo.

Speranțe pentru dezvoltare în mediul online

Firma Sandali Expo a salutat inițiativa Stilulmeu.ro de a promova producătorii și comercianții locali, mai ales că aceștia încă se confruntă cu dificultăți ca urmare a pandemiei. Să fii prezent online cu produsele proprii este o mare oportunitate, dar nu la îndemâna oricărei firme. De altfel, stilulmeu.ro aduce mai mult decât simpla prezență în mediul online: acces la o platformă complexă, modernă, care atrage trafic, deci clienți interesați de cumpărături, la fel ca un mall din mediul offline.

“Am hotărât să ne lansam și noi în mediul online cu ajutorul platfomei Stilulmeu.ro, un ajutor binevenit pentru noi, fiind un proiect de economie socială care ne ajută să ne promovăm fără costurile asociate unei astfel de operațiuni, eforturi financiare pe care nu ni le putem permite. Sperăm ca această primă colaborare în mediul online să ne ajute să ne îndeplinim planurile de extindere a afacerii noastre în viitorul apropiat”, a mai spus Tatiana Dorogheanu.

Exemple de produse din gama Sandali Expo, disponibile pe stilulmeu.ro pentru comandă online:

Pantofi de damă produși din piele naturală, cu șiret, potriviți pentru a fi purtați în diverse contexte – model casual, culoare neagră, diverse mărimi disponibile, design clasic – modern.

Pantofi de damă cu toc de 8 cm, produși din piele naturală, eleganți, potriviți pentru momente festive, dar și în viața de zi cu zi – culoare neagră, diverse mărimi disponibile, design clasic – modern.

Cumpărături online pe stilulmeu.ro – alegerea inspirată

Vă invităm să reveniți cât mai des pe platforma de comerț online stilulmeu.ro pentru a descoperi și alte produse adăugate de firma Sandali Expo, căci gama se dezvoltă permanent. De asemenea, ne validăm promisiunea de a adăuga pe website tot mai multe articole de la tot mai multe firme românești, afaceri antreprenoriale unde pasiunea și munca merită apreciate!

Alegeți să sprijiniți economia românească alături de noi și veți câștiga din start cumpărând doar articole de foarte bună calitate, la prețuri prietenoase.

Sursă fotografie: Pexels

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.