Producători

Crearea unui cont de comerciant pe platforma StilulMeu

Cui se adresează platforma?

StilulMeu.ro este un marketplace dedicat producătorilor și comercianților de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, decorațiuni, cadouri, din România. Fie că vorbim de mici ateliere meșteșugărești, afaceri de familie, întreprinderi individuale, platforma își propune să ofere acestora sprijin pentru promovarea și vînzarea produselor.

StilulMeu este un proiect de economie socială ce are ca misiune creșterea gradului de promovare și vizibilitate online pentru aceste categorii de întreprinzători ce produc sau comercializează produse românești. Prin urmare, singura condiție pentru înrolarea în platformă este ca solicitantul fie să producă, fie să comercialieze produse care sunt realizate în România.

Cum deschid un cont de comerciant pe StilulMeu? – Tutorial video

Ce servicii oferă platforma?

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor micilor întreprinzători din această industrie, StilulMeu oferă o gamă de servicii care au ca misiune digitalizarea și creșterea performanței afacerilor locale.

Servicii eCommerce:
Acces gratuit în platforma stilulmeu.ro.
Suport tehnic pentru configurarea magazinului online după înrolarea în platformă.
Sprijin pentru digitalizarea catalogului de produse și configurarea acestuia.

Promovarea produselor pe rețele sociale:
Platforma derulează campanii de promovare a produselor comercializate de către toți comercianții înrolați. Echipa de promovare a platformei crează sistematic postări prin intermediul paginilor publice în rețele sociale unde promovează produsele comercializate.
Serviciul este gratuit pentru comercianții înrolați.

Promovarea producătorilor/comercianților înrolați în platformă pe rețe sociale:
Asemeni campaniilor derulate pentru produse, echipa StilulMeu publică postări pe rețele sociale în care fiecare afacere înrolată este prezentată și promovată.
De asemenea, pentru fiecare afacere, după înrolare, realizăm câte un articol de prezentare pe care îl publicăm pe Blogul platformei care este la rândul său promovat pe rețele sociale.
Serviciul este oferit fără costuri pentru afacerile înrolate.

Care sunt costurile de înrolare în platformă?

După cum aminteam mai sus, pentru înrolarea propriu-zisă nu se percep taxe, serviciul fiind deschis. Anterior procesului de înrolare, producătorii/comercianții interesați vor contacta ehipa StilulMeu la adresa office@stilulmeu.ro unde își vor exprima intenția de a se înrola. Pentru înrolare este necesar ca solicitanții să fie persoane juridice.

Plaforma va percepe un comision de 15% din valoarea fiecărui produs tranzacționat iar pentru produsele care se doresc a fi promovate în prima pagină se va percepe un comision de 25% din valoarea acestora, pe perioada derulării campaniei.

Fiind o afacere socială, StilulMeu reinvestește cel puțin 90% din profit în asigurarea sustenabilității serviciilor oferite pentru micii întreprinzători locali.

Contactează-ne pentru deschiderea unui cont

About Author

Stilul Meu este un proiect de economie sociala ce are ca scop promovarea produselor romanesti.